top of page
Geek Zwetsloot_DSC_0252.jpg
Jouw en mijn verhaal

 

Ik luister graag naar jouw verhaal en naar je wensen en ik vertel wat allemaal mogelijk is. Zoals ik nieuwsgierig ben naar jouw verhaal vertel ik hieronder iets over mijzelf, zodat je weet wie je gaat ontmoeten.

 

Wie is Kitty

Mijn naam is Kitty van Pel. Ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen, drie schoonkinderen en twee kleinzoons (2018 en 2021). Ik heb mij ontwikkeld tot tekendocent en therapeut en heb vanaf 2001 mijn eigen Tekenpraktijk. Meer hierover vind je op www.kittyvanpel.nl.

 

Ontdekkingstocht

Mindfulness en compassietrainingen hebben mij het inzicht gegeven het leven te ervaren als een grote ontdekkingstocht. Ik laat me leiden door de thema's die zich in mijn leven aandienen. De prachtige weg van het huwelijk en daaruit voortkomend moederschap en sinds 2018 het omaschap. Ook heb ik te maken gehad met depressieve gevoelens die mij enorm hebben uitgedaagd om met steun van deskundigen het leven te onderzoeken.

 

Ritueelbegeleiden

In 2018 heb ik de opleiding Ritueel begeleiden bij Het Moment afgerond. Deze bijzondere opleiding richt zich op de behoefte van de mens aan zingeving bij belangrijke momenten in het leven en rondom de dood. In deze opleiding ontdekte ik (opnieuw) mijn talenten op het gebied van creativiteit en organisatievermogen. Met de opgedane kennis ontwikkel ik mij gaandeweg als herinneringenmaker/ritueelbegeleider.

 

Waardevolle herinnering

Wil je stilstaan bij een bijzonder moment in je leven, zoals een geboorte, huwelijk, verjaardag of afscheid? Dan ga ik samen met jou op zoek naar een mooie en bijzondere viering. Ik maak van jouw moment een waardevolle herinnering.

bottom of page