top of page
IMG-20211114-WA0035_LI.jpg
IMG-20211114-WA0034.jpg
Afscheid van Klazina

 

Het overlijden van een dierbare vraagt om een waardig afscheid.

 

In de korte tijd tussen overlijden en de uitvaart moet er veel geregeld worden. Ik bied u graag ondersteuning om tot een mooie invulling van het moment van afscheid te komen.

 

Samen met de dierbaren zoeken we naar een symbool en een thema voor de afscheidsbijeenkomst. De teksten, een speech, een gedicht, muziek en de aankleding worden in dit thema uitgewerkt.

Op deze manier maken we het afscheid tot een dierbare herinnering.

De ketting


Klazina was tot op hoge leeftijd vitaal. Na het overlijden van haar man pakt ze de draad van het leven op. Ze heeft vele contacten in de buurt en met vriendinnen. Ze krijgt liefde volle aandacht van haar kinderen en kleinkinderen. Het is een geschenk dat ze ook nog het overgrootmoederschap heeft mogen mee maken.

 

Ik zit in haar huis met haar kinderen om de tafel om de afscheidsbijeenkomst vorm te geven. Zij vertellen over haar leven en wat zij als moeder, schoonmoeder en oma  heeft betekend Het is nog onwezenlijk allemaal. Het afscheid is erg snel gegaan.

 

We bekijken foto's. Wat opvalt is haar charmante uitstraling en op elke foto draagt ze een ketting. Dat wordt het symbool. De ketting met zijn schakels als symbool van de verbinding met vriendinnen en dierbaren.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klazina wordt gecremeerd. De kinderen  besluiten de bloemen een dag later op het graf te leggen van haar overleden man en hun vader.

 

 

IMG-20211109-WA0001.jpg
25011409 - kopie.JPG
bottom of page