top of page
Geek Zwetsloot_DSC_5543 - kopie.jpg
Vier de verbinding

 

Jullie huwelijksfeest of liefdesfeest

Vier de verbinding die jullie als geliefden hebben of aangaan! Dit kan in de vorm van een huwelijks- of liefdesfeest. Wil je hier iets unieks en iets persoonlijks van maken? Dan kan ik jullie hierin ondersteunen en inspireren.

 

Helemaal jullie dag!

Je wilt een bijzonder huwelijksfeest! Maar hoe geef je het vorm? Traditioneel? Eigenzinnig? Wel diepgang, maar misschien niet religieus? Hoe kom je tot een feest dat helemaal bij jullie past?

Hoe ziet voor jullie een mooi trouwritueel eruit? Je wilt op jullie manier vieren dat je voor elkaar gaat. Je wilt een belofte naar elkaar uitspreken. Je wilt een feest waarin jullie geraakt worden. Niet alleen door de verbinding met elkaar maar ook door de verbinding met de mensen om jullie heen. Zo wordt het helemaal jullie dag!

 

Wat kan ik bijdragen?

Ik ga met jullie in gesprek over de inhoud van jullie feest. We geven aandacht aan wat jullie belangrijk vinden en komen tot een symboliek of ritueel dat hieraan uiting geeft. Ik draag inspirerende ideeën aan. Bovendien neem ik de organisatie van de inhoud op me. En ik zorg ervoor dat het inhoudelijke deel op jullie feest helemaal top verloopt.


Een bijzondere beleving!

Met elkaar je verbinding vieren leidt tot een prachtige beleving. Voor jullie, maar ook voor je familie en vrienden. Het ritueel en de symboliek geven een waardevolle herinnering om te koesteren. Als herinneringenmaker zorg ik dat het een bijzondere dag wordt om voor altijd met liefde op terug te kijken.

De zeilboot en het water

Wendy en Stefan wilden hun huwelijksfeest op hun eigen manier vormgeven.

 

Als groot zeilliefhebbers kozen ze ervoor de huwelijksceremonie te houden op hun zeilboot. Ze nodigden een ritueelbegeleider hiervoor uit. De bruiloftsgasten stonden op de kade eromheen.


Bij de ceremonie gebruikte de ritueelbegeleider het water als symbool. 

 

Water dat zuiverend is. Dat een kringloop heeft. Water dat altijd zijn weg vindt. Water dat ruw en ruig kan zijn en daarna weer tot rust kan komen. Water dat in beweging is en stroomt.

 

Met het water als symbool en de zeilboot als plek ontstond een huwelijksceremonie die helemaal paste bij Wendy en Stefan.

 

Het feest erna in de oude loods aan het water maakte het compleet. Een dag om op terug te kijken met liefde!

bottom of page