top of page
IMG_7755.JPG
Vieren van een bijzondere verjaardag

Belangrijke momenten in je leven mag je vieren. Elke verjaardag is weer een moment van aandacht. Of je dat nu viert met een workshop met alle dierbaren, of met chips en een wijntje. Het is een moment dat iedereen elk jaar weer mee maakt.

Vier jij dit jaar een bijzondere verjaardag, en wil je daar op een originele manier aandacht aan besteden, dan kan ik je ondersteunen als herinneringenmaker.

Reactie van de jarige die 65 jaar werd:

"Kitty heeft het top voorbereid. Door het gesprek was er een verdieping met mijn partner. Zo fijn om in het zonnetje gezet te worden. Ze maakt de gasten deelgenoot van het feest. Ze heeft goed de regie.
Een 65e verjaardag om nooit meer te vergeten!"

Reactie van de jarige die 75 jaar werd:

"Kitty is verbindend. Ze heeft me verrast met haar woorden en het ritueel. Het raakte mij. Ze kan kan goed organiseren en heeft een duidelijke stem. Het geeft veel vertrouwen".

Denkende Mens op Laag
Vieren van een laatste samenzijn

Een bijzondere viering is het laatste samen zijn als je weet dat je niet lang meer te leven hebt. Hoe ga je vorm geven aan afscheid van al je dierbaren in tijden van veel emoties en lichamelijk ongemak. Juist in die tijd kan ik ondersteunen om samen met alle dierbaren een samen zijn te organiseren waarbij iedereen de gelegenheid heeft om afscheid te nemen.

bottom of page