top of page
Zoeken

Rituelen op het werk. Een interessante podcast

Op vele manieren kunnen rituelen ingezet worden. In deze podcast gaat het over rituelen op het werk. Bekende rituelen zoals een lief en leed potje maar ook over het begeleiden van een bedrijf dat een nieuwe naam krijgt. Of wat doen ze bij de landmacht bij een promotie? Een verrassend ritueel dus. Luister maar......

Wat is een ritueel? Bewuste handeling met symboliek die je inzet om aandacht te geven aan of opwekken van emoties binnen je leven of in deze podcast op je werk.


Het heeft een verbindende vorm. Zeker in deze tijd waarbij werken op de werkplek en het ontmoeten van collega's niet meer is zoals het was, vraagt het om creativiteit om bijzondere momenten binnen de werksfeer aandacht te geven. Denk aan een verjaardag, een promotie, geboorte baby en aan het verwelkomen van een nieuwe medewerker. Hoe vaak ik de afgelopen maanden heb gehoord: Ja leuke nieuwe baan maar andere medewerkers nog nooit ontmoet. Is het een idee voor bedrijven om eens te kijken hoe je daar een mooi ritueel van kan maken.


Maar beluister eerst deze bijzondere podcast


31 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page